Mobilní kamerové věže - 100% detekce narušitele na stavbách

Mobilní ostraha je velmi užitečná, když potřebujeme zabezpečení oblasti, která se neustále mění, typicky stavby silnic, dálnic, železnic nebo rozsáhlejších developerských projektů. Kromě klasické fyzické ostrahy můžeme našim klientům nabídnout i mobilní dohledové technologie v podobě kamerových věží (eyetowers).

Eyetowers - kamerový systém pro moderní zabezpečení stavby

Mobilní kamerové věže patří v současnosti mezi nejmodernější zabezpečovací systémy pro stavby. Umožňují vzdálený dohled i okamžitou reakci na narušení prostoru.

Jak funguje ostraha pomocí kamerové věže

  • Pomocí eyetowers dokážeme vytvořit mobilní perimetrický detekční systém, který může být složen z jedné i více kamerových věží.
  • Systém umožňuje mít neustálý online přehled o tom, co se na stavbě děje pomocí aplikace v mobilním telefonu nebo počítači. Stavbyvedoucí, vedoucí areálů, investoři, fyzická ostraha i vzdálený dohled napojený na kamerovou věž pomocí pultu centrální ochrany (PCO) mají pohodlný přístup nejen k živému přenosu, ale mohou mít k dispozici i záznam z kamer.
  • Jednoduchá konstrukce kamerové věže umožňuje její snadné přesouvání podle potřeb.
  • Kamerové věže nevyžadují napájení ze sítě. Mohou využívat solární nebo větrnou energii, případně disponují záložními bateriemi.
  • Systém je ideální pro krátkodobé i dlouhodobé využití. Nabízíme možnost monitoringu 24/7, 365 dní v roce.
  • Eyetower systém je navržen pro 100% detekci narušitelů. Věž je osazena statickými kamerami, s širokoúhlým záběrem a otočnými kamerami, které si lze natočit a přiblížit podle potřeby. Osazení kamerami s umělou inteligencí, deep learning technologiemi, pokročilými analytickými funkcemi, nočním viděním a dalekým dosahem garantují, že jejich pozornosti nic neujde.
  • Kamerové věže mají možnost napojení reproduktorů, majáků, sirén a světel. Jakmile kamery zaznamenají narušení, automaticky dojde k zapnutí světel, majáků, sirén a reproduktorů. Přes ty je možné vzdáleně vyzvat narušitele k opuštění prostoru. Tímto způsobem dochází k odrazení většiny pachatelů, aniž by byl nutný osobní zásah ostrahy.
  • Reproduktory také umožňují vedoucím pracovníkům vzdáleně stavbu řídit nebo reagovat na “lenošení” zaměstnanců, aniž by bylo nutné dojíždět na místo. Vzdálený dohled také umožní sledování dodržování BOZP.
  • Chytré kamerové systémy mohou zaznamenávat SPZ vozidel pohybujících se po stavbě a usnadnit tak dohled nad celkovým provozem stavby.
  • Kamerovou monitorovací věž můžeme doplnit o čidla zabezpečení stavby a otřesová čidla umístěná na strojích nebo na stavebním materiálu - tato čidla reagují na otřesy způsobené např. pohybem techniky a okamžitě spouští alarm. Takto lze spolehlivě ochránit stavební techniku před krádeží nebo nedovolenou manipulací.

Šetříme vaše náklady na ostrahu stavby

  • Kamerová věž plně nahrazuje nebo doplňuje klasickou fyzickou ostrahu a tím snižuje náklady na zabezpečení stavby.
  • Efektivní dohled nad více staveništi/provozy najednou vám šetří čas. Stavby není nutné objíždět osobně.
  • Možnost integrace do stávajících bezpečnostních řešení nevyžaduje vysoké investice.
  • Vždy vytváříme zabezpečení na míru, které bere ohledy na konkrétní potřeby klienta. Eyetowers chytře navrhneme a implementujeme tak, abychom maximalizovali užitek zabezpečení a minimalizovali vaše náklady.

Kamerové věže - kde všude je lze využít

Mobilní dohledové technologie v podobě kamerových věží jsou ideální pro zabezpečení stavby, ale dají se využít i v jiných oblastech - využít je může dopravní sektor, hodí se pro zabezpečení sportovních a kulturních akcí, mohou se instalovat do výrobních a skladovacích areálů, na skládky, do dolů, do sadů a pastvin, do rozlehlých hal a průmyslových objektů i jako zabezpečení solárních elektráren.

Zajímá vás mobilní zabezpečení pomocí kamerových věží? Kontaktujte nás a nechte si připravit návrh zabezpečení na míru.

Galerie

Topsecurity Topsecurity Topsecurity


Další články:

Napište nám

Máte zájem o naše služby? Potřebujete poradit v oblasti bezpečnosti? Zeptejte se nás. Navrhneme Vám vhodné řešení.
Odpovíme do 24 hodin.

Informace o zpracování osobních údajů

stáhnout PDF

Stáhněte si naši firemní prezentaci a nabídku služeb ve formátu PDF.

S námi pomáháte

Je pro nás důležité, aby z našeho úspěchu měli radost a užitek i ti, kteří to
v životě nemají snadné. Proto naše bezpečnostní agentura pomáhá
a podporuje například pediatrické oddělení Fakultní nemocnice v Motole.

Více informací

Kariéra v bezpečnostní agentuře

Naši zaměstnanci patří k nejlépe vyškoleným v ČR. Nabízíme řadu firemních benefitů.
Zajímavé firemní akce, zázemí stabilní bezpečnostní agentury, která funguje již více než 20 let.
Našich zaměstnanců si vážíme.

Zobrazit volné pozice